Terug

ALCINA

De huidverzorgingslijn Alcina is opgericht in 1946. Alle producten van Alcina zijn dermatologisch getest, geschikt voor ieder huidtype, heeft zijn oorsprong in de medicijnbranche en is niet op dieren getest. Het bedrijf profiteert dan ook van een nauwe samenwerking met dermatologen en huidspecialisten. Het resultaat is een kwaliteitsmerk met een doeltreffende werking en een optimale verdraagzaamheid. De natuurlijke werkstoffen zijn veelvuldig beproefd en harmonisch op elkaar afgestemd.

De Alcina huidverzorgingsproducten worden met de grootste zorgvuldigheid ontwikkeld in onze laboratoria. Samenwerking met vooraanstaande dermatologen en wetenschappers levert ons producten die staan voor kwaliteit en effectiviteit. Centraal staat het thema: u en uw huid. Elke behoefte wordt ingevuld en opgelost, of u een normale, vette, gemengde, gevoelige of droge huid heeft. Huidverzorging van Alcina maakt haar belofte waar: wij doen wat wij beloven. Het resultaat is een mooie, stralende en bovenal gezonde huid.

De make-up van Alcina is compleet vrij van parabenen, parfum en kleurstoffen.


ALCINA BEHANDELINGEN

Quick behandeling: 20 min €21,00
Reiniging, activ peeling, onzuiverheden verwijderen en dagverzorging.

Diep reinigende behandeling: 30 min. €31,00
Reiniging, activ peeling, borstelapparaat, hot towels, onzuiverheden verwijderen en dagverzorging.


Kleine gezichtsbehandeling: 40 min. €41,00
Reiniging, activ peeling, epileren wenkbrauwen, energie ampul, serum en dagcrème.

Basis gezichtsbehandeling: 55 min. €58,50
Reiniging, activ peeling, epileren, korte massage van gezicht, hals en decolleté en een verzorgende crème.


Candle gezichtsbehandeling: 70 min. € 69,50
Reiniging, activ peeling, hot towels, epileren, extra lange gezichtsmassage met warme kaarsenolie van 30 min, quick thuismasker, (lavendel, passievrucht of argan) en een verzorgende crème.

AlCINA SPECIALS

Cashmere gezichtsbehandeling:
70 min. €69,50

3 fasen reiniging, activ peeling , borstel apparaat, hot towels, het verwijderen van huidonreinheden, epileren, vocht serum, massage van gezicht, hals en decolleté, quick thuismasker, oogcrème en een cashmere dagcrème.

Collageen gezichtsbehandeling:
80 min €72,50
3 fasen reiniging, activ peeling, stomen, het verwijderen van huidonreinheden, epileren, energie ampul, massage van gezicht, hals en decolleté met etherische oliën, collageen masker, oogcrème en een collageen dagcrème.

Rode wonder behandeling: 80 min.) €74,50
3 fasen reiniging, dieptereiniging d.m.v. een gezichtspeeling met 6% fruitzuur, epileren, energie ampul, hot towels, het verwijderen van huidonreinheden, uitgebreide massage van gezicht, hals en decolleté, masker, oogcrème en een Q10 dagcrème.

Vital de luxe behandeling: 85 min. €85,00
4 fasen reiniging, soft peeling, epileren, energie ampul, extra lange massage van gezicht, hals en decolleté met drukpunten en etherische oliën, massage handen, speciaal relax masker en een vochregulerende dagcrème.

MANNEN BEHANDELINGEN

Mannen behandeling:  60
min €62,50
Reiniging, activ peeling, borstelapparaat, ingegroeide baardharen verwijderen, het verwijderen van huidonreinheden, uitgebreide massage van gezicht, hals en decolleté met drukpunten, masker en een verzorgende crème.


Extra Modules
(bij een Alcina gezichtsbehandeling vanaf 60  minuten hanteren wij onderstaande prijzen. Bij een behandeling tot 60 minuten hanteren wij een ander tarief (Zie losse modules prijslijst) of klik hier voor meer informatie)

Epileren/harsen wenkbrauwen       € 5,00
Verven wimpers                         € 5,00
Verven wenkbrauwen                  € 5,00
Harsen bovenlip/kin/wangen         € 5,00
Harsen bovenlip en kin                € 10,00
Harsen bovenlip, kin en wangen    € 12,50
Stomen met etherische oliën        € 6,50
Handmasker                              € 5,00