Terug

Wat is shiatsu therapie

In het kort; wij behandelen de verstoring van de balans die is ontstaan, welke zich in een klacht uit (lichamelijk, geestelijk, sociaal enz.) en herstelt de natuurlijke harmonie. Het zelfgenezend vermogen van de mens wordt gestimuleerd. In eerste instantie ontstaat er een diepe, weldadige ontspanning van lichaam en geest. Het is een holistische therapievorm waarbij de behandelaar haar handen gebruikt om energie in de meridianen (energiebanen van het lichaam) te brengen en blokkades op te heffen. Dit doe ik door druk uit te oefenen op de meridianen (acupressuur). Hoewel drukpunten soms gevoelig kunnen zijn is een behandeling niet pijnlijk. De behandeling omvat verder o.a. rek- en strekoefeningen en leefstijladviezen.

Wat kan een behandeling voor u betekenen?

Deze vorm van shiatsu is geschikt voor allerlei soorten klachten, voor zowel baby’s, kinderen, volwassenen, zwangere vrouwen als ouderen. Voor mensen die geen klacht ervaren is een massage ook zeer geschikt; u kunt een pure, diepe en weldadige ontspanning ervaren.

Het is bijzonder effectief gebleken bij rug-, nek- en schouderklachten maar kan ook worden toegepast bij stress, slaapproblemen, moeheid, futloosheid, migraine, weerstandproblemen, zwangerschapsproblemen of vragen, ontwikkelingsproblemen, levensvragen enzovoort.

 

Vergoeding en kosten van de behandeling:

De meeste verzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de kosten van een behandeling. Om teleurstellingen te voorkomen kunt u het beste de vergoedingen in uw (aanvullende) verzekeringspolis bekijken. Wij zijn lid van de NVST als A-therapeut en lid van de SRBAG.

Kosten: 60 min. € 60,00