Nieuws Muzikale Beauty event

 

Op vrijdag 9 juni 2017 bestond Beautysalon Marijke 10 jaar en organiseerde samen met branche gerelateerde bedrijven een geweldig event. ALLE opbrengsten €10.000 van dit event kwamen ten goede van het Ronald McDonald Huis Leeuwarden en de Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag.

Het muzikale Beauty Event 2017 stond garant voor een uniek spektakel vol muziek, paparazzi, mode, glitter en glamour met ondermeer een VIP-arrangement, opmaaksessie door visagisten van de Friese Poort, verrassende artiesten zoals dé feestband van Friesland Exposure, Mari van de Ven, Syb van der Ploeg, Gerrie Dantuma en Anne Hazes en Miss Nederland.

Er werden ook weer enkele modeshows worden verzorgd door Jamm Models, Klaas van der Werff Man Fashion & Casual, bruidsmode Joan, Inuz 'Attitude for Women' en Avalon Lingerie Burgum (dames- en herenmodellen met o.a. dameskleding, bruidskleding, badkleding en lingerie). De presentatie van het event lag in handen van Tet Rozendal.


 


Mari van der Ven en Marijke

"Benieuwd hoe deze avond eruit komt te zien? Bekijk dan het filpmje en de foto's van het event die wij organiseerden op 17 mei 2013 voor het KWF."


BEAUTY EVENT 17 MEI 2013
Hardegarijp - Marijke Dikkerboom, eigenaresse van Beautysalon Marijke in Hardegarijp, organiseerde vrijdagavond 17 mei 2013 een beautyavond. De opbrengst van deze avond ging via Team Gotcha Fryslân naar een fonds binnen KWF Kankerbestrijding, beheerd door de Stichting Alpe d'Huzes.

Marijke Dikkerboom, eigenaresse van Beautysalon Marijke in Hardegarijp, organiseerde vrijdagavond 17 mei 2013 een beautyavond die helemaal in het teken stond van alles wat te maken heeft met beauty. Modeshows waarin de (nieuwste) collecties van Livera, bruidsmode Joan te Leeuwarden en modezaak INUZ Attitude For Women te zien waren en live optredens van onder anderen Syb van der Ploeg, Madera, Jan-Dirk van Ravesteijn, Iris Kroes en meer, vulden de avond. Met meer dan 400 gasten was het event compleet uitverkocht.

Dat het thema glamour was, was te merken aan de hoeveelheid paparazzi dat rondliep om elk moment vast te leggen op foto. Veel vrouwen waren gehuld in mooie galajurken, wat hoort bij het thema glamour. Bij ontvangst werd je als een ware celebrity op de foto gezet naast een echte limousine. Haren werden door stylisten opgedoft en visagisten maakten gasten zo mooi mogelijk met make-up. Je kon zelfs je nagels laten doen door ware nagelstylistes.

Sophie Hoekstra, een sterke lieve vrouw die ongeneeslijk ziek is, heeft tijdens de beautyavond haar droom uit laten komen. Marijke en haar team hebben Sophie haar wens om te zingen met een bekende artiest uit laten komen, door haar samen te laten zingen met Syb van der Ploeg, zanger van ‘De Kast’.

Er waren ook verlotingen. Je kon namelijk gezichtsbehandelingen en huidverzorgingspakketten winnen. Er zijn heel wat gelukkige winnaressen gekomen die na afloop blij het event verlieten. Iedereen kreeg na afloop een leuke goodiebag gehuld in een roze tasje met leuke items.

De gehele opbrengst van deze avond gaat via TeamGotcha Fryslân rechtstreeks naar de Stichting Alpe d'HuZes / KWF Kankerbestrijding. Team Gotcha Fryslân is een team dat bestaat uit Jacob van der Ploeg, Syb van der Ploeg, Anne de Jong, Sjouke Hietkamp, Thom van der Heide en Joop Atsma, die op 6 juni 2013 de Alpe d'Huez, een beruchte berg in Frankrijk op gaan fietsen. Dit doen ze die dag zo vaak als mogelijk. Dit allemaal voor het KWF, om zoveel mogelijk geld op te halen, ter herinnering aan zij die zijn overleden aan kanker en als steun aan hun die nog vechten tegen deze vreselijke ziekte.

Alpe d'HuZes is opgericht met als doel de onmacht die door kanker ontstaat, om te zetten in kracht. Dit doen ze door met zoveel mogelijk mensen steeds weer de grenzen van het mogelijke te verleggen. Alpe d'HuZes is gegrondvest op de absolute overtuiging dat je de grootst mogelijke voldoening bereikt als je je met hart en ziel inzet voor een ander. Alpe d'HuZes zet zich ervoor in dat de strijd tegen kanker uiteindelijk wordt gewonnen. Dat kanker niet meer als dodelijke ziekte, maar als een chronische ziekte kan worden gezien. Onderzoek naar kanker en implementatie van de resultaten is het hoogste doel van de stichting Alpe d'HuZes. Al het geld gaat daarom naar het eigen onderzoeksfonds van Alpe d'HuZes.

Tekst door: Lisanne van der Ploeg

 

 {phocagallery view=category|categoryid=33|
imageid=0|limitstart=0|detail=0|displayname=0|displaydetail=0|displaydownload=0|float=