Marijke nieuwMargriet FotografieDSC 9644
'Beauty Award 2017'
Categorie: beste schoonheidsspecialiste van het jaar 2017
Marijke Dikkerboom


WINNAAR BEAUTY AWARD

Op maandag 10 april won Marijke de Beauty award voor 'Beste schoonheidsspecialist 2017' van Noord Nederland. Ontzettend trots zijn wij op deze Award en zien het als de bekroning op ons 10-jarig jubileum.

Marijke op RTL 4

Tijdens de uitreiking van de Beauty Awards was RTL 4 aanwezig en bekijk hieronder het item.

http://www.rtlxl.nl/?&_ga=1.224716186.1288656524.1492339054#!/life-is-beautiful-295602/b14d8993-83f1-43e3-8300-6325a4b93856


PRESENTATRICE BEAUTY AWARD
De presentatrice van de Beauty Award is bekend en deze prachtige dame is Kim Kötter. Kim heeft mij vanmiddag (9 maart) geïnterviewd voor een promotiefilm. Tevens heb ik kennis gemaakt met de organisatoren en alle genomineerden. We kunnen niet wachten tot maandag 10 april!
17103271 1652158684799203 6699530373183342101 n17201292 1652158668132538 1481977577725649296 n

HET LAATSTE NIEUWS

Allereerst wil ik iedereen die op mij gestemd heeft ontzettend bedanken. Ik hoop dat de servers roodgloeiend stonden te draaien;)

UITREIKING BEAUTY AWARD 2017
Op maandag 10 april zal de Beauty Award feestelijk uitgereikt worden in Studio 21 te Hilversum. Het beloofd een prachtige gala avond te worden vol glitter en glamour, een heerlijk diner, entertainment en een afterparty. De beste prijzen van de beautybranche worden uitgereikt en ik zou het geweldig vinden om één van de felbegeerde awards mee naar huis te nemen.

GENOMINEERDEN-DAG

Om nog beter in de stemming te komen en mij optimaal voor te bereiden op de uitreiking, nodigt de organisatie alle genomineerde uit voor de speciale Genomineerden-dag op donderdag 9 maart. Deze dag ontmoet ik alle betrokkenen en wordt er een toelichting gegeven over het hele programma van de uitreikingsavond.

Maak kennis met de presentatrice
Ook zal op 9 maart de presentatrice van de Beauty Award uitreiking 2017 aanwezig zijn en kunnen we samen genieten van de voorpret. Ik ben ontzettend benieuwd welke BN'er dit is en ik ga uiteraard een leuke selfie scoren;)!
VISAGIE EN STYLING

Mijn motto: als je er verzorgd uitziet presteer je beter! Drie jaar geleden ben ik tijdens de Beauty Award opgemaakt door Mari van der Ven. Dit keer wordt mijn haar en make-up verzorgd door bekend visagiste Pietertje Schmitt. Recent heeft zij de visagie en styling gedaan in de clip van Armin van Buuren én ze maakt vele andere BN'ers op. Ook verzorgd ze make-up trainingen voor Alcina en is ze, net zoals ik, fan van deze prachtige make-up. Ik kan niet wachten tot 10 april en verheug mij hier enorm op Pietertje!
GALAJURK

En als laatste nieuwtje maar zeker een belangrijke mededeling: ik ben geslaagd voor een prachtige kobaltblauwe galajurk. Mijn collega's gaan gekleed in het zwart.

Tot zover het laatste nieuws!
Liefs Marijke


STEMRONDE PUBLIEKSPRIJS

Naast de zakelijke prijs gekozen door de jury kunnen wij ook de Publieksprijs winnen van de Beauty Award. Wij zouden het enorm waarderen dat u uw stem uitbrengt op ons. 

Via onderstaande link kunt u stemmen via mail of sms op Marijke Dikkerboom (foto 7)

Alvast super bedankt!

http://www.beauty-award.nl/publieksprijs/

Liefs, team Beautysalon Marijke 

 

De laatste ronde
Met een prachtig redactioneel stuk stond ik vandaag (11-1) in de krant. Tevens hebben wij hieraan een knallende aanbiedingen gekoppeld en bent u van harte welkom bij één van onze huidspecialisten voor een gratis huidavies, een huidverbeterende of relax behandeling.

Woensdag 18 januari vond de laatste ronde plaats en mocht ik naar Werkendam toe om te juryleden te ontmoeten. Er werden kritische en doelgerichte vragen gesteld en ik heb er een ontzettend goed gevoel aan over gehouden. Op maandag 10 april zal de uitslag bekend worden gemaakt en tot die tijd moeten we nog even geduld hebben! 

Publieksprijs
Naast de zakelijke prijs, gekozen door de jury, kan er vanaf 1 februari ook op ons gestemd worden voor de Puplieksprijs. Houd onze website en facebookaccount goed in de gaten en op 1 febaruri komen wij hier uitgebreid op terug.    


MarijkeSalon

Genomineerd15401033 1320761584611548 4801972520124008531 n
Met trots mag ik jullie mededelen dat ik genomineerd ben voor 'Beste schoonheidsspecialist van het jaar 2017'. I
k hoor bij de beste drie en hier ben ik ontzettend blij mee. Op naar de volgende ronde! Ik wil iedereen bedanken voor alle berichtjes, mailtjes en telefoontjes en de prachtige bloemen.

Mystery Guest

Vrijdag 2 december heeft de mystery guest een bezoek gebracht aan Beautysalon Marijke en heb ik (Marijke) haar een behandeling mogen geven. Donderdag 15 december hoor ik of de bevindingen van mijn business plan en het bezoek van de mystery guest resulteren in een nominatie en ik tot de drie schoonheidsspecialisten behoor die mogen strijden voor de titel: 'Beste schoonheidsspecialist van het jaar 2017'. Duimt u met mij mee?


http://www.beauty-award.nl/
 

Inschrijving Beauty Award
Als beauty professional wil ik mij onderscheiden! Met trots kan ik dan ook zeggen dat ik mij heb ingeschreven voor de “Beauty Award” in de categorie ‘Beste schoonheidsspecialist van het jaar 2017’.

Dankzij mijn klanten heb ik in 2014 de Publieksprijs voor beste schoonheidsspecialist van het jaar gewonnen, en ik zie dit als de bekroning op mijn werk als schoonheidsspecialist. Om beste schoonheidsspecialiste van Nederland te kunnen worden, vraagt een kritische blik. Ik neem mijn team, mijn bedrijf en vooral ook mezelf wederom onder de loep en bekijk de sterke en zwakke punten. Op dit moment ben ik druk bezig met het schrijven van mijn businessplan en ik moet zeggen dat ik er steeds vrolijker van word! Ik leer hier enorm van en er zijn inmiddels ook aanpassingen en spontane acties door ontstaan in onze beautysalon.

Mijn inzending wordt uiterlijk 14 oktober bij de organisatie ingediend en ik zou het geweldig vinden om uitgekozen te worden voor de tweede ronde: een bezoek van de ‘Mystery Guest’.

Ik houd u uiteraard op de hoogte omtrent alle ontwikkelingen rondom de Beauty Award. Fingers crossed!

Liefs,
Marijke


Beautysalon Marijke uit Hurdegaryp wint Beauty Award Publieksprijs 2014

Mari van der ven BEauty AwardHilversum, 13 maart 2014 - Marijke Dikkerboom van Beautysalon Marijke uit Hurdegaryp won op 10 maart 2014 de publieksprijs voor beste schoonheidsspecialist van het jaar tijdens de Beauty Awards 2014. Voorafgaand aan deze avond werd Marijke opgemaakt door visagist Mari van der Ven. De feestelijke avond vol glitter en glamour vond plaats in Studio 21 te Hilversum. “Deze landelijke publieksprijs is een kroon op mijn werk en onderscheidt mij als schoonheidsspecialist”, vertelt de trotse eigenaresse.

In aanwezigheid van 700 vertegenwoordigers uit de beautybranche reikte presentatrice Froukje de Both tijdens de Beauty Awards 2014 zeven Beauty Awards uit. Een daarvan was de publieksprijs. Via de website van de Beauty Awards konden mensen
stemmen op 1 van de 18 genomineerde schoonheidsspecialisten die zij de beste van Nederland vinden. Marijke Dikkerboom ontving veruit de meeste stemmen en won daarmee de publieksprijs voor beste schoonheidsspecialist van Nederland. Marijke: “Je hoopt natuurlijk te winnen en erkenning te krijgen van de branche, de juryleden en de klant. Dat ik daadwerkelijk een award mee naar huis heb genomen, is fantastisch.“


Beauty Award Publieksprijs 2014Marijke: “Ik ben een ondernemende schoonheidsspecialist die altijd voorwaarts denkt en op zoek is naar de ultieme uitdaging binnen de beautybranche. We organiseren bijvoorbeeld beauty events voor goede doelen samen met bekende Friese artiesten en zijn zichtbaar op social media door leuke acties en last minute aanbiedingen. Klanten waarderen dat. Mijn ambitie met Beautysalon Marijke is om groter te worden en meer behandelingen en specialisaties aan te bieden met ons huidige team van vijf enthousiaste dames. Vooral willen we de kwaliteit vasthouden die we nu hebben. Het winnen van de publieksprijs voor beste schoonheidsspecialiste van Nederland gaat zeker bijdragen aan onze ambities.”

Over Beautysalon Marijke

Beautysalon Marijke is een professionele beautysalon in Hardegarijp, net buiten Leeuwarden. Wij bieden een uitgebreid assortiment huidverbeterende behandelingen en beschikken over 4 salons en een zonnestudio. Ons team van 3 enthousiaste schoonheidsspecialistes streeft er elke dag naar om iedere huid in topconditie te brengen en te houden door middel van een breed aanbod in behandelingen en specialismen. Kwaliteit, klantgerichtheid, huidverbetering, ontspanning, persoonlijkheid, hygiëne, kleinschaligheid en gezelligheid staan er centraal. Beautysalon Marijke is in 2007 opgericht door eigenaresse Marijke Dikkerboom.

Over de Beauty Award 2014

De Beauty Award is een initiatief van Beauty Trade Professionals en vakmagazine KOSMETIEK. Doel van de prijsuitreiking is het professionele imago en kernwaarden van de schoonheidsbranche zichtbaar te maken. Nadat schoonheidsspecialistes en beautysalons in heel Nederland zich hebben ingeschreven voor de Beauty Award, worden er 18 kandidaten genomineerd. Zij volgen drie beoordelingsronden. De eerste ronde bestaat uit een beoordeling door de vakjury op business, pr & marketing, opleidingen, commerciële vaardigheden, social media en vakinhoudelijke kennis. De tweede ronde is een bezoek van een Mystery Guest die beoordeelt op kwaliteit van de behandeling, service, hygiëne en klantvriendelijkheid en de laatste ronde bestaat uit een persoonlijk interview met de verschillende vakjuryleden. Uiteindelijk worden er zeven winnaars gekozen.


Klik hier voor de foto's van de uitreiking.

 

Filmpje Beautyaward

 

 

Logo BA 1