Alcina

De huidverzorgingslijn en make-up lijn waarmee wij werken in de salon en tevens verkopen is Alcina (opgericht in 1946). Alle producten van Alcina zijn op natuurbasis, geschikt voor ieder huidtype, heeft zijn oorsprong in de medicijnbranche en is niet op dieren getest. Het bedrijf profiteert dan ook van een nauwe samenwerking met dermatologen en huidspecialisten. Het resultaat is een kwaliteitsmerk met een doeltreffende werking en een optimale verdraagzaamheid. De natuurlijke werkstoffen zijn veelvuldig beproefd en harmonisch op elkaar afgestemd.

De huid, het grootste orgaan van ons lichaam, vraagt dagelijks aandacht. Het is één van de belangrijkste organen van ons lichaam, omdat het ons beschermt voor invloeden buitenaf en de temperatuur van ons lichaam regelt. Kortom: iets om te koesteren en zuinig op te zijn!
De Alcina huidverzorgingsproducten worden met de grootste zorgvuldigheid ontwikkeld in onze laboratoria. Samenwerking met vooraanstaande dermatologen en wetenschappers levert ons producten die staan voor kwaliteit en effectiviteit. Centraal staat het thema: u en uw huid. Elke behoefte wordt ingevuld en opgelost, of u een normale, vette, gemengde, gevoelige of droge huid heeft. Huidverzorging van Alcina maakt haar belofte waar: wij doen wat wij beloven. Het resultaat is een mooie, stralende en bovenal gezonde huid.

Sinds oktober 2014 zijn wij gestart met de vernieuwde make-up lijn van Alcina. U kunt opgemaakt worden door één van onze drie visagisten die geregeld (trend)trainingen volgen. Het uitgangspunt bij onze make up is de hoogst mogelijke verdraagzaamheid zonder de creatieve, kleurrijke eigenschap uit het oog te verliezen. Onze farmaceutische achtergrond garandeert een optimale veiligheid en duurzaamheid. Producten in ons make up assortiment worden uitgebreid getest op een groep proefpersonen, dermatologische testen die garanderen dat het product geen allergische reacties veroorzaakt en blijft zitten daar waar het hoort en zolang als nodig is. Wel zo prettig! 

MAKE-UPalcina